دانشگاه تهران در جذب دانشجوی بین الملل روند سختگیرانه ای دارد
– اخبار سیاسی –
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، رئیس پردیس البرز دانشگاه تهران در واکنش به اظهارات منتسب به یکی از مسئولان سابق دانشگاه تهران که بر اساس آن، سیاستهای پردیس البرز در زمینه گسترش پذیرش دانشجوی بینالملل را مایه بیاعتبارسازی مدرک دانشگاه عنوان شده بود، گفت: پذیرش دانشجو در پردیس البرز دانشگاه تهران بر اساس استانداردهای مصوب و مورد تاکید دانشگاه تهران انجام میشود و هیچ کاری خارج از چارچوبهای نماد آموزش عالی در پردیس البرز صورت نمیگیرد.
یحیی بوذرینژاد، با بیان این مطلب تاکید کرد: پردیس البرز بسیار سختگیرانهتر از شرایطی که برای پذیرش دانشجوی غیرایرانی تعیین شده است، رفتار میکند.
وی افزود: مصاحبه با داوطلبان غیرایرانی تحصیل در هر یک از واحدهای دانشگاه تهران توسط یک تیم خبره و در بالاترین سطح ممکن صورت میگیرد. به عنوان مثال چند روزی است که دوره جدید مصاحبه با داوطلبان عراقی تحصیل در دانشگاه تهران در کشور عراق آغاز شده و مدیرکل امور خدمات آموزشی دانشگاه تهران به عنوان یک مسئول عالی حوزه آموزش دانشگاه تهران در فرآیند انجام این مصاحبه حضور دارد.
رئیس پردیس البرز دانشگاه تهران بیان داشت: به نظر میرسد افرادی که اقدام پردیس البرز برای جذب 41 دانشجوی بینالملل را نوعی اعتبارزدایی از مدرک دانشگاه تهران میدانند، به نحوی در حال القای این موضوع هستند که انگار درهای پردیس البرز بدون هیچ ضابطه و استانداردی بر روی داوطلبان غیرایرانی تحصیل در این پردیس باز شده است.
وی یاداور شد: این در حالی است که روند سختگیرانه دانشگاه تهران در پذیرش دانشجوی بینالملل، در پردیس البرز هم وجود دارد و این القائات نوعی بیانصافی در حق نماد آموزش عالی است.
رئیس پردیس البرز دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه افزایش تعداد دانشجویان بینالملل پردیس البرز با حفظ کیفیت آموزشی در این پردیس دنبال میشود، یادآور شد: بر اساس اختیارات، اهداف و ماموریتهایی که در خصوص تاسیس پردیسهای خودگردان و بینالملل دانشگاه تهران تعریف شده است.
بوذری نژاد افزود: یکی از اصلیترین اهداف پردیسها جذب دانشجوی بینالملل است و پردیس البرز در راستای وظایف خود گامهای مهمی را برای جذب دانشجوی بینالملل برداشته است و با توجه به مصوبه هیات امنای دانشگاه تهران مبنی بر بورسیه نمودن و تخفیف شهریه برای متقاضیان ادامه تحصیل در دانشگاه تهران از کشورهای محور مقاومت، ضمن حفظ استانداردها و کیفیت دانشگاه تهران، در راستای دیپلماسی علمی گام برخواهد داشت.
وی همچنین تاکید کرد: دیپلماسی فرهنگی به عنوان یکی از اولویتها و کلان ماموریتهای آموزش عالی در دولت مردمی مورد توجه قرار دارد. بنابراین به دنبال افزایش تعداد دانشجویان بینالملل و تنوعبخشی در پذیرش دانشجویان کشورهای مختلف جهت تحقق دیپلماسی فرهنگی هستیم.
ادعاها در زمینه ضدیت برنامههای پذیرش دانشجوی غیرایرانی در پردیس البرز دانشگاه تهران با استانداردهای آموزش عالی، به تازگی و پس از برکناری محمد مرندی معاون سابق بینالملل دانشگاه تهران مطرح شده است.
سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران طی روزهای گذشته در حکمی الهام امینزاده استاد دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و مشاور حقوقی وزیر امور خارجه کشورمان را به عنوان معاون بینالملل دانشگاه تهران منصوب کرد.
انتهای پیام/