معروف ترین جاذبه های گردشگری اهواز کدام اند؟
معروف ترین جاذبه های گردشگری اهواز کدام اند؟
hهواز یکی از شهرهای فوق العاده زیبا واقع در جنوب کشور می باشد که با جاذبههای تاریخی و طبیعی منحصر به فرد، عنوان جذابترین مکان های گردشگری را از آن خود است.
اهواز یکی از شهرهای فوق العاده زیبا واقع در جنوب کشور می باشد که با جاذبههای تاریخی و طبیعی منحصر به فرد، عنوان جذابترین مکان های گردشگری را از آن خود است. در حقیقت اهواز، شهر شگفتیهای دوران باستان و مناظر طبیعی بی همتا است و برای بسیاری از ایرانیان این شهر یادآور رود کارون و آب و هوای گرم و سوزان می باشد. اهواز دارای بناهای تاریخی و جاذبههای گردشگری متعددی از جمله؛ رود کارون، پل سفید یا همان پل معلق، پل سیاه، پل سوم، پل نادری، پل پنجم، پل ششم، پل هفتم، پل هشتم یا پل کابلی، پل نهم و پل طبیعت، بازار عبدالحمید، موزه هنرهای معاصر، بازار فلافل یا (لشکرآباد) ،مرقد علی بن مهزیار اهوازی و… می باشد.
اگر به دنبال خرید آپارتمان در اهواز هستید، می توانید در وبسایت و سوپر اپلیکیشن آقای املاک با مدیریت "مهندس ایمان خدابخش" از قیمت آگهی های به روز این شهر مطلع شوید. کافیست وارد این پلتفرم ملکی شوید و با انتخاب فیلترهای مورد نظر آپارتمان دلخواه و مناسب خود را پیدا کنید.
خرید آپارتمان در شهر اهواز کار دشواری نیست برای یافتن یک آپارتمان مناسب در شهر اهواز یا حتی خرید آپارتمان در مشهد و یا هر شهر دیگری باید حداقل با سه مشاور املاک با سابقه و حرفه ای مشورت کنید. در فرایند خرید آپارتمان بهتر است بلافاصله قیمت را از فروشنده نگیرید در عوض می توانید با کمک از مشاوران سایتهای معتبر و تخصصی مانند آقای املاک، آگهی و قیمتها را مورد بررسی قرار دهید.
در ادامه توضیحات مختصری از معروف ترین جاذبه های گردشگری شهر اهواز آورده شده است:
رود کارون
حتما تاکنون نام رود کارون را شنیده اید، رود کارون در گذشته یکی از پر آب ترین و بزرگترین رودهای کشور به شمار می رفت که امروزه با وجود کم آبی و ناملایمتی ها همچنان شاهرگ حیاتی اهواز محسوب می شود. این مکان تفریحی برای خیلی از گردشگران مکانی پر از خاطره است. این رود با طولی حدودا ۹۵۰ کیلومتر به عنوان طولانی ترین رود ایران شناخته شده و از زردکوه بختیاری در استان چهارمحال و بختیاری سرچشمه می گیرد و در طول مسیر خود از شهرهای شهرکرد، بروجن، لردگان، ایذه، مسجدسلیمان، شوشتر، اهواز ،خرمشهر و شهرستان کارون می گذرد.
رود کارون به عنوان مکان تفریحی، میزبان گردشگران داخلی و خارجی است و به دلیل راه ارتباطی در آب های بین المللی و اقیانوس های آزاد برای حمل و نقل دریایی مناسب است. علاوه بر اهمیت تجاری و حمل و نقل آبی، در جذب توریست و توسعه صنعت گردشگری خوزستان نیز دارای اهمیت بالایی می باشد. این پل در سال ۱۳۸۹ در فهرست میراث طبیعی ایران به ثبت رسید.
بر روی رود کارون ۸ پل ساخته شده است، این پل ها با معماری ویژه و خاص خود به عنوان جاذبه های گردشگری شناخته شده اند:
پل سفید (پل معلق(
در حقیقت پل سفید (پل معلق) یکی از مهم ترین نمادهای اهواز به حساب می آید. پل سفید در سال ۱۳۱۵ بر روی رودخانه کارون ساخته شد و عنوان نخستین پل معلق ایران را از آن خود کرد. این پل به دلیل رنگ بدنه خود به پل سفید شهرت دارد، این سازه تاریخی، معماری مدرنی دارد که در سال ۱۳۷۸ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید. پل سفید (پل معلق) حد فاصل میدان شهدا و خیابان فلسطین (اداره پست) قرار گرفته است.
پل سیاه
پل سیاه نیز مهم ترین جاذبه های گردشگری شهر اهواز محسوب می شود که تقریباً در محل پل قدیمی اهواز قرار گفته و به دوره ساسانی تعلق دارد. دلیل نامگذاری پل سیاه به دلیل رنگ تیره بدنه آن است. پل سیاه عرض چندانی ندارد و یکی از پل های باریک و کم عرض اهواز شناخته می شود؛ طول آن ۱۰۵۰ متر و عرض آن ۶ متر می باشد.
پل سوم
پل سوم در سال 1349 بر روی رود کارون احداث شد. یکی از مهم ترین دلایل شهرت و محبوبیت این پل متصل کردن میدان چهارشیر به شمال کیانپارس است. همچنین پل سوم به عنوان پل ترانزیتی باعث افزایش ارزش تجاری آن شده و دارای ۴۹۶ متر طول و ۱۴ متر عرض است.
پل نادری
پل نادری در سال ۱۳۵۴ بر روی رود کارون ساخته شد و خیابان سلمان فارسی را به امانیه، فلکه ساعت و میدان مولوی متصل کرد. این پل به مرکز شهر اهواز دسترسی دارد تا به یکی از خیابان ها پرطرفدار خیابان نادری برسد. پل نادری دارای ۵۷۶ متر طول و ۱۶ متر عرض است.
پل پنجم
این پل دو بانده به منظور کاهش ترافیک شهر اهواز ساخته شد. پل پنجم خیابان دکتر شریعتی را به اتوبان گلستان وصل می کند. پل پنجم پس از انقلاب اسلامی و در سال ۱۳۷۵ ساخته شده و دارای ۴۸۰ متر طول و ۳۰ متر عرض است. در واقع یکی از عریض ترین پل های اهواز به شمار می رود.
پل ششم
پل ششم که در سال 1386 به بهره برداری رسید به پل صنایع فولاد در جنوب شهر اهواز شهرت دارد. این پل حد فاصل روستای چنیبه و شهر کارون می باشد و دارای ۷۴۰ متر طول و ۳۰ متر عرض است.
پل هفتم
پل هفتم راه ارتباطی بلوار توحید و تقاطع خیابان شهید چمران و بلوار آیت الله بهبهانی است. این پل در سال ۱۳۷۷ احداث شد و دارای شش دهنه ارتباطی است. پل هفتم به عنوان یکی از زیباترین پل های قوسی شکل اهواز است که محله لوکس کیانپارس را به مناطق قدیمی شهر اهواز متصل می کند. پل هفتم به عنوان یکی از مهمترین جاذبه های گردشگری اهواز شناخته شده چرا که با تعبیه آبشار مصنوعی و نورپردازی بسیار زیبا صحنه های زیبا و رویایی خلق کرده است. پل هفتم ۴۹۰ متر طول و ۱۶ متر عرض دارد.
پل کابلی یا پل هشتم
پل کابلی با معماری متفاوت خود بزرگترین پل کابلی در خاورمیانه است که ساخت آن به سال ۱۳۹۰ بازمی گردد. این پل بدون پایه ساخته شده در حقیقت کابل هایی در نمای ظاهری تعبیه شده اند، اینگونه نشان می دهد که گویا این پل به وسیله کابل های متعدد در هوا نگه داشته شده است. پل کابلی به عنوان پل هشتم اهواز، منطقه امانیه و خیابان زند را به یکدیگر متصل می کند. این پل ۶۴۳ متر طول و ۱۳ متر عرض دارد و دارای دو مسیر رفت و دو مسیر برگشت می باشد.
پل نهم
پل نهم که با هدف کاهش ترافیک بر روی پل سوم ساخته شده در شمالی ترین قسمت شهر اهواز قرار دارد. ساخت این پل به سال ۱۳۹۲ بازمی گردد و یکی از جدیدترین و مدرن ترین پل های شهر اهواز است. پل نهم مناطقی مانند کوی ملت و زیتون را به سمت کیانپارس متصل می کند.
پل طبیعت
پل طبیعت یکی از متفاوت ترین پل های شهر اهواز است که نقش اساسی در جذب گردشگران دارد. این پل به منظور تردد خودروها و وسایل نقلیه ساخته نشده، بلکه برای پیاده روی و تماشای مناظر زیبای رود کارون ساخته شده است. پل طبیعت در حد فاصل پارک لاله و بلوار ساحلی کیانپارس قرار گرفته و ساخت آن به سال ۱۳۹۲ برمی گردد.
بازار عبدالحمید
بازار عبدالحمید یکی از قدیمی ترین بازارهای اهواز است چرا که قدمت آن به یک قرن پیش باز می گردد . بازار الحمید در خیابان نظامی یا نظری پور مابین خیابان نادری و امام خمینی قرار دارد. این بازار در کنار کالاهای مختلف و صنایع دستی و بومی، در محدوده خود مکانهای تاریخی دیگری از جمله خانه دادرس مربوط به دوره قاجاریه در اختیار دارد. بازار الحمید در زمانهای گذشته میزبان افراد ثروتمند و اشراف زادگان بود اما امروزه برای خرید های ارزان قیمت مورد استفاده قرار می گیرد. شایان به ذکر است که کاروانسرای شیخ خزعل در این بازار قرار گرفته است.
موزه هنرهای معاصر
موزه هنرهای معاصر در سال ۱۳۳۸ با ۲ طبقه و ۵ گالری فعالیت خود را آغاز کرده است. در گنجینه این موزه ۷۰ اثر تاریخی نگهداری می شود که ۶۰ مورد آن متعلق به هنرمندان استان خوزستان و ۱۰ مورد دیگر به هنرمندان استان های دیگر تعلق دارند. در این موزه همایش ها، دوره های آموزشی هنری مختلف و سمینارهای هنری برگزار می شود. موزه هنرهای معاصر در جاده ساحلی قرار گرفته است.
بازار فلافل (لشکرآباد(
لشکر آباد محلهای در خیابان انوشه اهواز است که به دلیل تعداد زیاد فروشندههای فلافل و دیگر غذاهای سنتی خوزستانی مشهور است. شبهای لشکر آباد، گردشگران و بومیان زیادی را به دور هم جمع می کند. فلافل، سمبوسه و کپه عربی در بسیاری از شهرهای جنوبی ایران به ویژه اهواز محبوبیت زیادی دارد، پس اگر میخواهید غذاهای سنتی این شهر را امتحان کنید، بازار فلافل لشکرآباد را از یاد نبرید.
حرم علی ابن مهزیار
مرقد علی ابن مهزیار یکی از قدیمی ترین و مهم ترین بناهای شهر اهواز است. علی ابن مهزیار یکی از دانشمندان و فقهای شیعه و یاران امام رضا (ع) بوده است که در سال ۲۰۱ هجری قمری در محل اقامت امام رضا در اهواز مسجدی را بنا کرده و بعد از مرگ وی نیز در همان مسجد به خاک سپرده شده است. امروزه این آرامگاه مکانی برای زیارت و دعا در میان اهالی اهواز می باشد.
خبر آگهی
به اشتراک گذاری
لینک کمکی