درگیری اپوزیسیون و صدر اعظم آلمان در پارلمان بر سر مسئله تحویل تاروس به اوکراین
– اخبار بین الملل –
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، "ان تی وی" آلمان در گزارشی به جنگ لفظی اپوزیسیون و اولاف شولتز، صدر اعظم آلمان در پارلمان این کشور بر سر مسئله ارسال موشک های تاروس به اوکراین پرداخت.
اولاف شولتز، صدر اعظم آلمان بار دیگر به وضوح تحویل موشک های کروز دوربرد آلمانی تاروس به اوکراین را رد کرد. این مقام آلمانی در اولین جلسه پرسش و پاسخ سال جاری در پارلمان آلمان گفت: احتیاط چیزی نیست که بتوان آن را به عنوان ضعف تلقی کرد، همان طور که برخی اعتقاد دارند اما احتیاط چیزی است که شهروندان این کشور به آن حق دارند.
در این بحث پارلمانی اتحادیه احزاب متحد مسیحی اولاف شولتز را به انتشار "نیمه حقیقت" در این مناظره متهم کرد. او گفت: «شهروندان از شما می ترسند. نوربرت روتگن، سیاستمدار حزب دموکرات مسیحی هم خطاب به صدر اعظم آلمان گفت: شما با ورق های واضح بازی نمی کنید و هدف شما فریب افکار عمومی در مورد این موضوع است – در مورد موضوع امنیت ملی و اروپایی."
اوکراین در ماه می سال گذشته درخواست موشک کروز تاروس با برد 500 کیلومتر را به دولت فدرال آلمان ارائه کرد. اوکراین می خواهد به این ترتیب خطوط تدارکاتی نیروهای مسلح روسیه را در پشت جبهه مورد حمله قرار دهد. در ماه اکتبر، شولتز برای اولین بار بدون ارائه توضیح دقیق تحویل موشک های تاروس را رد کرد. این مسئله تنها در 26 فوریه در گفتگو با خبرنگاران و در روزهای پس از آن در سایر رویدادهای عمومی دنبال شده و بر آن تاکید شد.
"شولتز" امروز ( چهاشنبه) برای اولین بار در جلسه پرسش و پاسخ با محوریت این موضوع در بحثی 70 دقیقه ای شرکت کرد. وی در مناظره بزرگ اوکراین در بوندستاگ در 22 فوریه شرکت نکرد.
شولتز در بحث پارلمانی با این محوریت بر لزوم تصمیم گیری دقیق و با دقت در موضوعات مهم تاکید کرد.
صدر اعظم آلمان در پارلمان استدلال خود در این باره که چرا نمی خواهد این موشک ها را به اوکراین تحویل دهد تکرار کرده و گفت: از آنجا که تاروس می تواند برای رسیدن به خاک روسیه تا مسکو مورد استفاده قرار گیرد، او نمی خواهد کنترل این سلاح را به اوکراینی ها واگذار کند. به گفته وی برای حفظ کنترل این موشک ها سربازان آلمانی باید در هدف گیری از آلمان یا اوکراین شرکت کنند . هر دو مورد مورد موافقت شولتز نیست زیرا از نظر او، این می تواند به معنای دخالت در جنگ باشد.
شولتز گفت: برای او، ارائه سیستمهای تسلیحاتی دوربرد که تنها در صورتی قابل تحویل باشند که با استقرار سربازان آلمانی در خارج از اوکراین مرتبط باشند، غیرممکن است. وی افزود: این محدودیتی است که من نمی خواهم به عنوان صدراعظم از آن عبور کنم.
این سوال که چرا شولتز نمیخواهد کنترل هدف را به تنهایی به اوکراین واگذار کند، همچنان باز است. اتحادیه احزاب متحد مسیحی در این نشست از شولتز پرسید که آیا این نشانه بی اعتمادی به اوکراین نیست؟ وی آن را رد کرده و گفت: ما به اوکراین اعتماد داریم. اما او نتوانست توضیح روشنی ارائه کند.
به این ترتیب شولتز با حملات متقابل به اتهامات اپوزیسیون در این باره علیه خود واکنش نشان داد.
انتهای پیام/