جهان

افزایش نگرانی آلمانی‌ها درباره امنیت تامین انرژی

– اخبار بین الملل –

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "دی ولت" آلمان، نتایج نظرسنجی جدید موسسه تحقیقاتی فورسا نشان می‌دهد که اکثریت شهروندان آلمانی عباراتی را که احزاب دولت ائتلافی آلمان از آن برای توصیف سیاست های خود استفاده می کنند را درک نمی کنند. نتایج این نظر سنجی همچنین نشان می دهد که نگرانی ها در مورد تامین برق و انرژی در این کشور در بین شهروندان افزایش می یابد.

به عنوان مثال هفته هاست که ائتلاف موسوم به چراغ راهنمایی در آلمان در مورد طرح به اصطلاح امنیت اولیه برای کودکان بحث می کند. اما حدود دو سوم شهروندان نمی دانند که این پروژه واقعاً چه معنایی دارد.

بر اساس نتایج این نظرسنجی حتی در میان افرادی که مستقیماً تحت تأثیر اجرای این طرح قرار می گیرند یعنی پاسخ دهندگان دارای فرزندان در خانواده، تنها یک نفر از هر چهار نفر می داند که منظور از "امنیت اولیه کودک" چیست و حتی در میان حامیان سه حزب در ائتلاف حاکم تنها یک اقلیت می توانند چنین اصطلاحی را درک کنند یعنی 43 درصد از سبزها، 39 درصد از حزب سوسیال دموکرات و 32 درصد از حزب لیبرال دموکرات.

هدف اصلی طرح امنیت اولیه کودک این است که مزایای خانوادگی موجود مانند کمک هزینه فرزند و مزایای اجتماعی را برای خانواده‌های دارای فرزند جمع کند و دسترسی آسان‌تر به آن‌ها را فراهم کند. لیزا پاوس، وزیر خانواده نیز به دنبال افزایش مزایا است، اما کریستین لیندنر، وزیر دارایی این را رد می کند.

با توجه به ارقام فورسا، سایر عبارات استفاده شده توسط ائتلاف چراغ راهنمایی برای توصیف خط مشی خود نیز توسط اکثر پاسخ دهندگان قابل درک نیست. از جمله طرح هایی که دولت فدرال به رهبری اولاف شولتز برای کاهش بارهای ناشی از تورم بر شهروندان در دستور کار قرار داده است.

در این نظر سنجی همچنین درباره مهم ترین مسائلی که شهروندان را نگران می کند، از آن ها سوال شد. آنها نگرانی درباره جنگ در اوکراین را بیشتر عنوان کردند (54 درصد از کل پاسخ دهندگان)، پس از آن نگرانی در مورد تامین انرژی (44 درصد) و مسائل آب و هوا و محیط زیست (22 درصد( قرار گرفت.

نتایج این نظر سنجی همچنین نشان می دهد که نگرانی در مورد اینکه آیا امنیت تامین انرژی واقعا تضمین شده است نیز با تعطیلی آتی سه نیروگاه هسته ای باقی مانده تقویت می شود. بر این اساس تنها اقلیتی از 28 درصد از افراد مورد بررسی، حذف تدریجی هسته ای را که در روزهای آینده اجرایی می شود صحیح می دانند.

در میان حامیان حزب سوسیال دموکرات، لیبرال دموکرات احزاب مخالف متحد مسیحی و حزب افراطی جایگزینی برای آلمان اکثریت شهروندان موافق ادامه کار نیروگاه های هسته‌ای هستند. تنها اکثریت حامیان سبزها از پایان قدرت هسته‌ای در آلمان استقبال می کنند (65 درصد). هم زمان تنها هفت درصد از حامیان سبزها موافق هستند که دوباره به نیروی زغال سنگ متکی باشند.

نظرسنجی موسسه فورسا در روزهای 5 و 6 آوریل از بین 1001 شهروند آلمانی 18 ساله و بالاتر انجام شده است.

با توجه به خروج قریب الوقوع آلمان از انرژی هسته‌ای، اتاق بازرگانی و صنعت آلمان هم نسبت به تنگناهای عرضه و افزایش قیمت انرژی هشدار می دهد.

با این همه رابرت هابک، وزیر اقتصاد آلمان خروج از انرژی هسته‌ای را با وجود همه مقاومت ها غیرقابل برگشت می داند. این مقام آلمانی اخیراً با اشاره به سطوح بالای ذخیره‌سازی گاز، پایانه‌های جدید گاز مایع و انرژی‌های تجدیدپذیر اطمینان داد که تامین انرژی تضمین شده است.

آخرین نیروگاه های هسته‌ای آلمان قرار است در 15 آوریل تعطیل شوند. در واقع، بر اساس تصمیمات اتخاذ شده آنها باید در پایان سال گذشته خاموش می شدند. این برنامه در دولت فدرال سیاه و زرد به رهبری آنگلا مرکل، صدر اعظم وقت آلمان پس از فاجعه هسته‌ای فوکوشیما در سال 2011 تصمیم گرفته شد. به دلیل جنگ روسیه در اوکراین و بحران انرژی ناشی از آن، ائتلاف فعلی موسوم به چراغ راهنمایی سال گذشته تصمیم گرفت تا به سه رآکتور اجازه دهد تا در طول زمستان به کار خود ادامه دهند.

حزب لیبرال دموکرات در در دولت ائتلافی هم بر این باور است که هنوز برای این منظور خیلی زود است. این حزب در یک مقاله سیاسی خواستار این است که آخرین نیروگاه‌های هسته‌ای باقی‌مانده برای مدت طولانی‌تری در حالت آماده باش باشند.

درخواست ایتالیا و آلمان از اتحادیه اروپا برای اتخاذ سیاست‌های سختگیرانه تر در قبال پناهجویانآلمان هم سفیر چاد را اخراج کردهشدار اتاق بازرگانی آلمان درباره افزایش قیمت انرژی در آستانه توقف نیروگاه‌های هسته‌ای

انتهای پیام/

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا